Spolupráce s Okresní hospodářskou komorou Hodonín

Hospodářská komora vytváří příležitosti pro podnikání, prosazuje a podporuje opatření, která přispívají k rozvoji podnikání, a tím i k celkové ekonomické stabilitě státu. Členství firmy v Hospodářské komoře je vnímáno na celém světě jako prestižní záležitost a potvrzení solidnosti. Okresní hospodářská komora v Hodoníně pomáhá podnikatelům využívat nové možnosti, které dnešní svět nabízí. Pořádá vzdělávací semináře a workshopy, vytváří síť propojených kontaktů, dokáže poradit s financováním, legislativou či expanzí firem do zahraničí a svojí činností vrací do podnikatelské kultury hodnoty, které mění její úroveň k lepšímu.

Ve čtvrtek 11. června 2020 uspořádala XIII. ročník oblíbeného tenisového turnaje dvojic o putovní pohár OHK Hodonín.

Naše firma patří mezi sponzory turnaje, který je nejen sportovním kláním, ale také neformálním společenským setkáním podnikatelů z regionu. Na kvalitně upravených antukových kurtech v areálu TJ Sokol Hodonín si tentokrát zahrálo 24 dvojic hráčů. Za naši společnost se turnaje zúčastnili vášniví tenisté Petr Kučera, obchodní ředitel a Jan Toman, manažer rozvoje.

„Jsme rádi, že se tenisový turnaj těší veliké oblibě. Je vidět, že tenisový turnaj je již zapsán do povědomí podnikatelů a rádi se za námi každý rok vrací.“ uvedl Tomáš Synek, projektový manažer OHK Hodonín.